קידום אתרים בגוגל - AN OVERVIEW

קידום אתרים בגוגל - An Overview

קידום אתרים בגוגל - An Overview

Blog Article



את הדומיין יש להחליף עם כתובת האתר שלכם ולהריץ את הפקודה בגוגל. התוצאה הזו אמורה להניב את רשימת כל העמודים מהאתר שלכם שגוגל הוסיף לאינדקס שלו.

ככל שתדעו יותר על האתר, ככל שתפגינו בקיאות גבוהה יותר, כך הדרך לקדם את אותו אתר תהיה קלה וקצרה יותר.

אז איך מקדמים אתר בגוגל לבד? זה אמנם לא פשוט ודורש הכרות עם כמה וכמה תחומים – וגם ואולי בעיקר משמעת עצמית, סבלנות ומוטיבציה.

למה לא להתחיל להתעסק בפעולות הקידום בתכל'ס? הסיבה היא מאוד פשוטה: עניין של קרדיט.

ובזכות המערכות והאתרים שמשקפים שאיפה... לשלמות לצד פשטות וקלות לתפעול,

ויש גם אנשים אחרים, שמעדיפים תוכן מצולם וערוך היטב, שמגיע להם את המידע בצורה שבה הם יכולים להיות מרוכזים בוידאו, ולקבל ערך מוסף ישירות לוריד.

זהירות! שימוש לא נכון באנקורים בקישורים חיצוניים עלול להזיק. כתבתי על זה מאמר נפרד (למתקדמים): מלכודת האנקורים.

במדריך הזה ננסה להסביר כיצד עובד מנוע חיפוש, איך ניגשים לתכנון וביצוע של תהליך קידום אורגני, אילו החלטות תצטרכו לבצע בתהליך הקידום וגם מאילו טעויות נפוצות כדאי מאוד להימנע.

מנועי החיפוש באופן כללי, ומנוע החיפוש של גוגל בפרט, ינסו ככל האפשר להרחיק גולשים מאתרים לא בטוחים, פרוצים, שקיימת בהם סכנה לפרטיות נתוני הגולשים.

כל הציונים למיניהם הם רק אינדיקציה למה כדאי לשפר כדי לקבל זמן טעינה טוב יותר (נמוך יותר) אך אין זו הבטחה ששיפור הציונים אכן יוביל לשיפור מהירות הטעינה.

אני מבטיח לכם שהתוצאה הראשונה בתחום שלכם כנראה ביצע את החלק הזה ושוב – הכל נמדד ביחס אליו ואתם לא רוצים לפגר אחריו באף פרמטר.

חשוב מאוד גם להבין איזה סוגי תוכן גוגל מציג לאותן מילות מפתח שאנו רוצים לקדם.

דוגמאות נפוצות למקומות בהם נדרש תכנון מופקד של חווית משתמש הן איזורי קלט ופלט של האתר, ניווט בין דפים פנימיים check here באתר, היכולת להשאיר פרטי קשר או לפנות לתמיכה ועוד ועוד.

מקדם אתרים אורגני חייב לעשות שימוש בכלי האנליטיקס על מנת להבין האם תהליך הקידום האורגני עובד ומספק תנועה אורגנית לאתר, ובמקרים שישנה בעיה, להבין האם הבעיה היא כללית בכלל מקורות התנועה של האתר או שמא רק מקור התנועה של החיפוש האורגני.

Report this page